Flera kebabhändelser mot slutet på året

Uncategorized

En olycklig upptäckt har gjorts när en betydande mängd höstkött identifierats i leveranser av kebabkött till restauranger. En grossist i Dalarna skyller på felaktig hantering i Tyskland.

Nationellt kebabcenter (NKC) har agerat snabbt och inlett en kebabincidenthantering. Kebab Emergency Response Team (KERT) vid NKC leder insatsen och samarbetar intensivt med andra aktörer inom området för att komma framåt.

”Det här sätter verkligen fokus på robustheten i kebabsystemet” säger en medarbetare vid NKC och forsätter ”Flera har kontaktat oss och är upprörda”.

Upprörda känslor från kebabintresserade. Med hänsyn till GDPR används illustrationer av de som hört av sig till NKC.

Samtidigt har NKC mottagit rapporter om andra incidenter mot slutet av året, inklusive en ökning av Rhode Island dressing på kebabtallrikarna! NKC övervakar situationen och beaktar möjligheten att gå upp i stabsläge om fler incidenter inträffar.